TEX-EX teknikexperten

Hej på dig. Nu har jag något riktigt bra att ta upp med dig, nämligen det här med att du kan få hjälp med att laga din mobiltelefon i Tranås på ett företag som heter TEX-EX teknikexperten. Jag har själv tappat min telefon i golvet så att displayen sprack och fått hjälp att laga min mobiltelefon i Tranås på det här företaget. Först visste jag inte om att det här företaget finns, men så berättade bästa kompisen om den här butiken och då blev jag jätteglad. Jag trodde nog att jag var tvingad att köpa en ny mobil, men nu slapp jag det. TEX-EX teknikexperten lagar de flesta märken, har du en iPhone blir din telefon lagad på en timme, övriga mobiler tar max ett dygn. När jag var inne i butiken fick jag reda på att de lagar både stationära och bärbara datorer, surfplattor och spelboxar med mera. Detta är fantastiskt, för det är lätt hänt att mobilen eller något annat går sönder, och det blir billigare att laga än att köpa nytt. Jag har inte så värst mycket pengar för jag går fortfarande i skolan, så det var grymt bra att slippa lägga några tusen på att köpa en ny mobil, när den gamla gick att laga. Jag tycker att TEX-EX teknikexperten är en riktigt schysst butik som jag vill berätta om, så att så många som möjligt får reda på att de finns och att alla kan få hjälp med att laga sin mobiltelefon i Tranås där. Den här butiken ligger centralt i Tranås så det är lätt att ta sig dit. De som jobbar på TEX-EX teknikexperten är verkligen experter på att laga mobiler.