Tony Båtelssons Alltjänst

Hej på er! Äntligen är jag semesterledig från mitt jobb som elektriker, underbart! Jag hoppas att ni kommer kunna ha nytta av det här inlägget som jag ska skriva just nu, för det är ett inlägg om ett företag för dem som behöver en spolbil i Visby. Jag hade stopp i avloppet och då anlitade jag ett företag som heter Tony Båtelssons Alltjänst. Det är nog inte så många som egentligen har tänkt på vad en spolbil är och vad den är bra för. Det hade inte jag heller gjort, men så för ett tag sedan blev det totalt stopp i avloppet och jag höll på att få panik. Hade jag vetat att hjälpen fanns så nära och att den var så effektiv, så hade jag inte behövt stressa upp mig. Men nu visste jag inte detta, men det visste min svåger som jag ringde till och desperat frågade vad jag skulle göra. Han berättade om Tony Båtelssons Alltjänst och att det på detta företag går att få hjälp med en spolbil i Visby, ja till och med på hela Gotland. Det är en väldigt effektiv högtrycksanordning i denna spolbil som spolade bort stoppet i avloppet och det tog inte lång stund så var stoppet åtgärdat. Jag kunde pusta ut! Jag tycker det är bra att ta upp även lite ovanligare saker här på bloggen, för det kan vara bra att känna till vad man ska göra om det blir stopp i avloppet till exempel. Som ni säkert förstår så är det i alla fall så bevänt, att bor man på Gotland då kan man vända sig till Tony Båtelssons Alltjänst. Detta med att kunna få hjälp med en spolbil i Visby eller runt om på övriga Gotland är verkligen riktigt bra, men det förstår man kanske inte innan stoppet i avloppet är ett faktum.